BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

25.3.09

PROGRAMA ESPECIAL SOBRE ELS 10.000 A BRUSSEL·LES PER L'AUTODETERMINACIÓ

Demà dijous, 26 de març, ETV Llobregat emetrà un especial de La Clau de la Nostra Història, d’una hora i mitja de durada, dedicat a la manifestació per l’autodeterminació del passat 7 de març a Brussel·les.

Fins ara, a La Clau de la Nostra Història hem pogut conversdar sobre fets de la nostra història com el Tractat dels Pirineus, la batalla d’Almansa o la Constitució de l’Havana; de fets més contemporanis com l’Assemblea de Catalunya o el Centenari de la bandera estelada. També hem conversat sobre personatges com Jaume I, el General Moragues, el president Lluís Companys o Lluís Maria Xirinacs.

A tots plegats els unia un fil comú: havien estat fets i personatges que havien estat claus en un determinat moment històric. La manifestació del 7 de març també forma part d’aquest conjunt de dates clau que poden marcar el desenvolupament de la nostra nació.

El 7 de març de 2009, milers de catalans i catalanes van marxar junts pels carres de Brussel·les amb un sol crit: exigir el dret d’autodeterminació per al nostre país.

ETV Llobregat va ser-hi present i ha elaborat un extens reportatge sobre aquesta data històrica. Demà, 26 de març, a les 21.30 h, us convidem a veure aquest reportatge per tal que els que vau ser-hi recordeu aquells moments i els que per un o altre motiu no vau poder fer el viatge, pugueu conèixer de primera mà tot el que s’hi va viure.

Volem, però, anar més enllà encara i quan acabi el reportatge us convidem a sentir de viva veu les impressions dels que van participar-hi. Amb aquest objectiu hem convidat a La Clau de la Nostra Història a Enric Canela, Agustí Esparducer i Josep Poveda, organitzadors de 10:000 a Brussel·les per l’Autodeterminació; a Alfons López-Tena en representació del Cercle d’Estudis Sobiranistes; a Josep Maria Farré de Sobirania i Progrés; a en Pep Ribas, de la CAL i en David Vinyals de Catalunya Estat Lliure.

Amb tots ells conversarem després del reportatge.

Us convidem, doncs, que marxeu amb ETV Llobregat a Brussel·les per l’Autodeterminació.

El programa es podrà veure en redifusió i també serà emès a tot el país per les emissores que componen el col·lectiu de Televisions Digitals Independents de Proximitat (TDIP).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada