BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

20.4.09

MARIA-MERCÈ MARÇAL: CATORZE POEMES, CATORZE CANÇONS



El passat 12 de març, dedicàvem el programa CAL Parlar de Llengua a fer un recorregut breu per la poesia de Maria Mercè Marçal. Des de llavors, que anem penjant tot un seguit d'articles que intenten aprofundir dins d'aquesta obra des de la perspectiva que la poeta li volia donar: la recerca constant d'una veu de dona.

Enguany, i de manera casual, la Fundació Maria-Mercè Marçal ha dut a terme una iniciativa molt especial: el disc "Maria-Mercè Marçal. Catorzepoemes, catorze cançons" que es repartirà gratuïtament per la diada deSant Jordi amb el diari Avui.

El disc inclou catorze poemes de Marçal, musicats i interpretats percantants de renom de diferents estils i generacions: Maria del Mar Bonet, Gerard Quintana, Marina Rossell, Guillermina Motta, Toti Soler, JabierMuguruza, Lídia Pujol, Txiki Berraondo i Anna Subirana, Teresa Rebull,Túrnez i Sesé, Sílvia Pérez Cruz, Marga Bufí, Mercè Serramalera i MariaCinta.La direcció artística a estat a càrrec del músic Enric Hernàez i la portada l'ha duta a terme l'artista Perejaume.

El resultat: un disc preciós i variat, ple de subtilitats i amb textos i música de la millor qualitat. Segur que us encantarà.

Reserveu, doncs, el vostre exemplar de l'Avui del dia 23.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada