BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

18.4.09

CATALUNYA-ESPANYA. LA DIPUTA ENTRE DUES NACIONS, AL CINEMA

L'eterna disputa entre dues nacions, les diferents visions d'un problema que és impossible d'amagar. Un problema que s'ha enquistat dins de la societat i per al qual, des del cantó català s'han buscat solucions que han topat sempre amb la mentalitat imperialista espanyola.
El proper dijous 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, s'estrena la pel·lícula documental Catalunya-Espanya. Una obra que té la intenció de posar sobre la taula les disputes entre les dues nacions i les seves expressions polítiques: el catalanisme i l'espanyolisme. Hi participen representants d'un i altre cantó: des d'Albert Boadella fins Toni Soler, de Félix Ovejero fins Xavier Solano o Elisenda Paluzie.

Aquest documental es podrà veure als cinemes de Barcelona (Comedia, Cinesa Diagonal i Boliche), Girona (Ocine-Oscar), Tarragona (Les Gavarres), Lleida (Funatic), Sabadell (Imperial), Manresa (Atlantida), Vic (Sucre), Mataró (Cinesa Mataró Park), Granollers (El Nord) i Olot (Multicines Olot).
Podeu, així mateix, veure a YouTube el trailer i els diferents spots (1, 2 i 3) de la pel·lícula.
Ens volem fer ressò de la crida que diverses organitzacions, com Sobirania i Progrés, fan a tots els catalans i catalanes perquè vagin a veure la pel·lícula. Segons manifesten, és molt important que durant el primer cap de setmana d'emissió de la pel·lícula (24, 25 i 26 d'abril) aquesta tingui una bona recaptació per tal que pugui mantenir-se en cartellera durant les properes setmanes i mesos.
La setmana que vé, doncs, tothom al cine!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada