BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

15.12.08

ÈTNIA, COMÈDIA I ELS PASTORETS D’ESPLUGUES (2)

Ara, la comèdia...

Des de fa anys i panys que el PSC (abans obertament, recordem-ho, PSC-PSOE) que ens intenta vendre la seva imatge de partit català, completament independent del seu pare el PSOE i disposat a defensar els interessos de Catalunya per damunt de tot.

Portem uns quants mesos en què els dirigents del PSC han muntat una posada en escena de la comèdia del finançament. Reunions, trobades, terminis, discursos, promeses, paraules... Han jugat amb l’ambigüitat que, arribat el cas, serien capaços de trencar, per primera vegada en tota la seva història, la disciplina de vot i posar-se en contra del PSOE i de l’aprovació dels pressupostos espanyols. La memòria històrica, però ens fa recordar infinitat de votacions en què, com en la tristament famosa LOAPA, el PSC ha anteposat els interessos del partit gran, el PSOE, els interessos espanyols,.als interessos de Catalunya.

La comèdia ha estat magnífica. La posada en escena, espectacular. La interpretació dels actors digna d’un Òscar dels de Hollywod. Ha arribat, però, el moment de la veritat; el moment de distingir entre comèdia, entre ficció i realitat.

El moment de veure fins on arriba el compromís del PSC amb Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada