BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

11.10.09

CORRELLENGUA D'ESPLUGUES: GUIXOT DE 8

Dissabte 17 d'octubre, dins del marc del Correllengua 2009 d'Esplugues, des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia, podrem gaudir dels jocs de Guixot de 8. Uns jocs mai vistos, per a totes les edats construïts en material reciclable.

Des de fa molts anys, la companyia catalana Guixot de 8 recorre el món amb una furgoneta carregada de ferralla que es converteix en jocs una vegada arribats a la plaça. Aquests fantàstics jocs, lluny de sortir del no res, surten precisament de reciclar tot el que és lúdicament reciclable. Una autèntica fira de jocs com si fossin invents del TBO. No només per jugar-hi grans i petits sinó també per pensar plegats, investigar, descobrir, trobar, provar... Una autèntica passada. Artefactes i artefactes que van més enllà del joc.
"Estem convençuts que als prestatges de les botigues no hi ha totes les joguines. Creiem que no tot està inventat i menys en el món del joc. Estem segurs que els materials tenen una vida més llarga que per a allò que foren concebuts. I també ens agrada recuperar el paper del joc com a passatemps."

Més fotografies a l'espai del Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada