BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

14.10.09

CORRELLENGUA D'ESPLUGUES: EL CHILL OUT LITERARI ABORIGEN

Què és el Chill Out literari aborigen?

Es fa difícil d'explicar en paraules. Cal veure'l en directe. És una proposta única i original que barreja poesia, música i bases electròniques i que compta amb la participació de moltes de les entitats i colles d'Esplugues.

Enguany, aquesta idea original d'en Marcel Casellas ariba ja a la seva quarta edició. Quines novetats i sorpreses ens preparen?

La No-vodka (màquina infernal de posa discos i fer loops) farà passar per la pedra el poeta Joan Vinuesa, l'acordionista Arrigo Tomasi, la glosadora Mireia Mena i, com cada any, el conjunt d'entitats d'Esplugues.
L'any passat van prometre que trobaríen un grup de prestigi per cantar alguns himnes d'Esplugues que resten en l'oblit. Doncs, aquest any serà una realitat i en Sebastià Bardolet (tenor), en Dani Vilarrubias (baríton) i en Manel Marsó (baix) ens interpretaran aquests himnes.

Les entitats, un any més, hi seran presents en aquesta ja tradicional proposta músicocultural: Atabalats, l'Esbart, Bastoners, l'Espluga Viva, Sant Jordi, Geganters, la Colla sardanista, la Penya barcelonista, Tres Tombs, Balkiber, la coral Musicòrum, el Grup d'Estudis, ERC, la Vida d'Esplugues, Diables... i més que s'hi afegiran.

No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada