BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

26.6.09

SEREM A CERVERA... I TAMBÉ AL PARLAMENT


Acte de sobirania ha convocat per demà, 27 de juny, un seguit d'accions que culminaran amb una "plantada" davant del Parlament de Catalunya.
El punt de mira dels partidaris de la independència comença a desviar-se de Madrid per passar a apuntar directament els responsables polítics que han estat elegits per representar el poble de Catalunya. La recent denegació, per unanimitat de tots els components de la Mesa del Parlament, de la ILP per convocar un referèndum per l'autodeterminació, ens ha portat a preguntar-nos si els nostres polítics estan o no per la construcció d'un autèntic projecte nacional que pugui portar el nostre país a l'assoliment d'un Estat propi.
Demà no hi seré, a les portes del Parlament. Els actes de l'inici del Correllengua previstos ja des de fa setmanes per al mateix dia m'impediran de formar part de les prop de 20.000 persones que s'espera es manifestin davant del Parlament de Catalunya.
Serem a Cervera... però ens farem ressò d'aquest acte de sobirania. El nostre cap i el nostre cor serà també davant del Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada