BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

19.6.09

FINAL DE CURS DELS GRUPS XERREM

Com podeu veure a la fotografia, ahir vam celebrar el final de curs dels grups Xerrem d'Esplugues.

El mes d'octubre de 2008 la CAL d'Esplugues posava en marxa el primer grup Xerrem. La Teresa Masot va assumikr la coordinació dels grups i va ser la primera en fer de xerpa (conductoria i dinamitzadora dels grups) de les primeres 7 persones que un dijous al vespre van començar a "xerrar" en català al Cau de l'Espluga Viva.


La il·lusió, l'esforç i le ganes de fer una feina ben feta van comportar que els "xerraires" augmentessin setmana rere setmana. El gener vam obrir un segon grup al matí del qual se'n vafer càrrec la Imma Gomila.


Ahir, molts dels "xerraires" vam acomiadar el curs, conjuntament amb les xerpes i amb la gent de la CAL d'Esplugues. També va ser amb nosaltres en Jordi Esteban, del secretariat de la CAL, l'home que va idear i va fer néixer el projecte Xerrem.


Dos grups i prop de trenta xerraires és el balanç del primer any del projecte Xerrem a Esplugues. Tot un èxit que ens anima a continuar amb més il·lusió si cal el proper curs per tal de continuar parlant, simplement parlant, en català.


Continuar parlant en la nostra llengua, amb seguretat i confiança. Parlar en català per comunicar-nos amnb gent de llocs molt diversos. Per fer nou amics i amigues. Per conèixer millor el país on vivim. També, per passar-nos-ho bé.


En nom de la CAL d'Esplugues, gràcies a totes i a tots els que heu fet possible aquesta experiència tan gratificadora que han estat (i que continuaran sent-ho més encara) els grups Xerrem.

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada