BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

15.5.12

#NOVULLPAGAR 20 DE MAIG. ANC BAIX LLOBREGAT


Acte comarcal del Baix Llobregat per la Independència (ANC) el proper dia 20 de maig al peatge de Martorell.

El proper diumenge 20 de maig ANC del Baix Llobregat farà un acte de "desobediència civil" col·lapsant el peatge de Martorell a les 12 del migdia. Amb l'objectiu de dir prou!, que no volem seguir pagant aquest peatges abusius.

On hem quedat? Al peatge de Martorell direcció Barcelona. Un quilòmetre abans hi ha una àrea de descans, on hem quedat a les 11.30 del matí,  amb l'objectiu de dirgir-nos junts cap al peatge i col·lapsar-lo a les 12 del migdia. Mapa:
http://g.co/maps/wxw7d
Trajecte suggerit: http://g.co/maps/8b8h6 (El punt 'A'  és Pallejà; el punt 'B' és l'àrea de descans on podríem quedar).

Aquest trajecte és passant per l'Autovia lliure de peatge fins a Martorell i allà agafar l'autopista fins a Gelida, fer la volta i tornar en direcció al peatge de Martorell. L'àrea de descans és a 1 km aprox. Si algú ho vol, també es pot agafar l'autopista a Molins de Rei directe fins a Gelida.

Què hem de fer quan arribem? Tocar la botzina i treure les estelades (sense pal, ja que ens poden multar per això). Adjuntem un document on indica les pautes a seguir, també adjuntem una guia legal.

Per més informació: http://www.novullpagar.cat/  http://proupeatges.cat/

Feu-ne la màxima difusió, adjuntem cartell Baix Llobregat per la Independència i cartell #novull pagar per possar-lo al cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada