BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

7.6.11

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA A CAL PARLAR DE LLENGUA


Dimecres 8 de juny, a les 22h, dins del programa CAL parlar de llengua que emet ETV Llobregat, tindrem ocasió de parlar amb en Pere Pugès i en Miquel Srubell sobre l'Assemblea Nacional Catalana.

El passat 30 d'abril, dins del marc de la Conferència Nacional per l'Estsat propi, es va cordar engegar el procés de creació a Catalunya d'una organització popular, unitària, plural i democràtica, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) que es regirà pels principis que figuren en la Declaració Fundacional.

En Pere Pugès és director d'empresa cooperativa per Esade i gerent de Projectae. Ha estat militant de l'Assemblea de Catalunya, del PSAN i fundador de Nacionalistes d'Esquerrs. El 1982 va entrar al PSC i va ser regidor de l'Ajuntament de Sant Boi. En la dècada dels 80 i 90 va ser també coordinador de la comissió de política lingüística de la Federació de Municipis de Catalunya. Actualment forma part del secretariat escollit en la passada Conferència Nacional per l'Estat propi.

Miquel Strubell és sociolingüista. Llicenciat en Psicologia i Fisiologia per la Universitat d'Oxford. Actualment és professor dels nopus estudis de Llengües i Cultures a la UOC. Va ser president de l'associació política Catalunya 2003 i membre fundador de la plataforma independentista Sobirania i Progrés. Forma part del secretariat escollit en la passada Conferència Nacional per l'Estat propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada