BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

12.4.11

L'ENDEMÀ DE LES CONSULTES: CONSTRUÏM LA INDEPENDÈNCIA


Avui, s'ha presentat la Conferència Nacional per l'Estat propi, que se celebrarà el proper 30 d'abril en una assemblea convocada al Palau de Congressos de Barcelona.

La Conferència Nacional per l'Estat Propi vol obrir un debat "transversal de l'independentisme" i "establir un vincle polític amb el moviment civil". En la presentació, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, s'ha llegit el manifest constituent. En el text es considera que "la població de Catalunya ha mostrat reiteradament la seva maduresa democràtica, condició necessària per a qualsevol procés d'emancipació".

Aquesta Conferència, impulsada per 200 persones vinculades al món independentista, debatrà sobre "com expandir l'independentisme com alternativa política" a través d'entitats, associacions, corrents, partits, plataformes i qualsevol organització propera al sobiranisme, sense ocupar cap espai electoral. A més, prepararan una ofensiva internacional per buscar complicitats per tal d'assolir suports a la consecució d'un estat propi per Catalunya.

El moviment, definit pels promotors com a "polític, democràtic, cívic, unitari i transversal" encetarà la seva activitat el proper en l'assemblea convocada al Palau de Congressos de Barcelona per articular el moviment. A més, es debatrà el full de ruta i el manifest constituent per tal que s'esmeni i es marqui l'agenda de continguts. (Font: e-notícies)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada