BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

26.3.11

ISONA PASSOLA A CAL PARLAR DE LLENGUA

Dimecres 30 de març, a les 22h, per ETV Llobregat, el programa CAL parlar de llengua girarà a l'entorn de les produccions Pa negre i Catalunya-Espanya, i també sobre el cinema català en general. Tindrem com a convidada la productora, guionista i directora de cinema, Isona Passola. Ens acompanyarà també, Roger Cònsul, director i professor de teatre.

Isona Passola és productora, guionista i directora de cinema. Ha destacat en la producció de pel•lícules com Desperta ferro (1990), El pianista (1998), El mar (2000)  Mirant al cel (2007)... Va tenir un gran èxit amb el documental Catalunya-Espanya, de 2009) i recentment ha obtingut un gran reconeixement  amb la pel•lícula Pa negre, dirigida per Agustí Villaronga, que enguany ha obtingut 13 premis Gaudí i 9 premis Goya.

Roger Cònsul és llicenciat en història de l'art, actor, narrador oral, director i professor de teatre en escoles i acadèmies. Col•laboro amb Zitzània Teatre i ha fet  obres com Èric i l'exèrcit del Fènix, MítingTrifulkes de la Katalana Tribu (la història de Catalunya en un musical per nens i nenes, que es veurà al TNC la temporada 2011-2012). Darrerament, ha estrenat Santi's RIP, l'assaig d'un enterrament. A més a més tinc els meus petits espectacles de contacontes i animació a la lectura, que porto per escoles, instituts i biblioteques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada