BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

28.12.10

SE: EL NOU TRIPARTIT PER A ESPLUGUES

Avui 28 de desembre, a Esplugues, s’ha presentat un projecte de coalició electoral per a les properes eleccions municipals del 2011. SE és el nou grup electoral que de moment es vol mantenir en el més profund secret per evitar possibles reaccions de les forces opositores.

No obstant aquest hermetisme, el nostre enviat especial ha pogut començar a descobrir bona part d’aquest secret entramat polític; això sí, ha hagut de recórrer, com ja és habitual, a determinades dades personals no autoritzades. Esperem que el fi acabi justificant els mitjans emprats.

Hem pogut esbrinar que la primera derrota soferta pel PSC a la vila d’Esplugues després de més de 30 anys, els ha fet replantejar la seva política d’aliances. Les condicions imposades pels seus companys en el futur viatge electoral han estat, però, molt dures i dràstiques.

Fent ús, com hem dit abans, de dades no autoritzades, estem en disposició d’oferir a tots els seguidors (i seguidores!) del nostre bloc la fotografia del proper alcaldable d’Esplugues de Llobregat:
Més encara; sabem que en la propera legislatura municipal el nou equip de govern crearà la regidoria de Política Lingüística per tal de vetllar per la nostra llengua. També hem estat capaços d’aconseguir la fotografia del que serà, sens dubte, el primer regidor de Política Lingüística del nostre poble que, alhora, també conduirà la regidoria de Cultura:

Finalment, el PSC que, com heu pogut observar, s’ha vist obligat a cedir importants parcel•les de poder, ha pogut reservar-se dues regidories importants: la d’Urbanisme i la de Joventut, al front de les quals estarà la persona que millor s’entén amb els joves del poble i que millor podrà gestionar el patrimoni urbanístic de la nostra vila. Aquesta és, en primícia, la seva fotografia:

A hores d’ara no sabem quina serà la reacció de la resta de forces polítiques d’Esplugues davant aquesta autèntica revolució ciutadana que, sens dubte, farà que el nom d’Esplugues quedi gravat amb lletres d’or en el llibre de la història més recent del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada