BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

1.6.09

"LA NOSTRA" CONTINUA FENT DE LES SEVES


Quan som a punt d'iniciar una de les campanyes més importants per tal que la televisió en català arribi a tots els racons dels Països Catalans, TV3, "la nostra", sembla continuar en el seu camí desnaturalitzador que ja denunciava Víctor Alexandre en el seu llibre TV3 a traïció.
L'Obra Cultural Balear (OCB) ha denunciat la decisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) de substituir el senyal de TV3 pel de TV3cat (el canal internacional). D'aquesta manera, els ciutadans de les Illes (Països Catalans...no?) es veuran privats de veure les emissions normals del canal català, de veure uns continguts que han estat presents des de l'any 1986, quan l'OCB i l'associació Voltor van posar en marxa els repetidors per tal de veure TV3.

És increïble que la CCMA sigui la causant d'aquest important retrocés en la lluita per assolir uyn espai de comunicació català. És increïble que quan Acció Cultural del País Valencià (ACPV), conjuntament amb la CAL i altres entitats del país, està a punt de llençar la campanya per una televisió sense fronteres i per l'espai de comunicació de les llengües catalana, basca i gallega, sigui la CCMA la que ens bufetegi d'aquesta manera.

"La nostra" fa de les seves...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada