BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

18.1.09

TORNANT DEL NADAL (1)


Les vacances de Nadal sempre acaben relaxant massa...

L'allau de notícies fa que sigui difícil comentar-les totes, però en farem uns breus apunts.

Els reis no es van portar gaire bé amb en David Sànchez, conegut independentista de Vilafranca. La matinada del 6 de gener és detingut en un espectacular desplegament dels Mossos d’Esquadra quan sortia del seu lloc de treball. El motiu de la detenció no se li comunica en cap moment. Passa la nit a la comissaria de Vilafranca del Penedès, on li neguen el dret que l’assisteixi el seu advocat.

Finalment, se sap el perquè de tot plegat. Hi ha dictada una ordre de crida i cerca que pesa sobre ell, per una condemna referent a la manifestació antifeixista del 12 d’octubre de 1998. Sembla que una jutgessa primirada s'ha dedicat a desenterrar i a sumar... Que si un ordre de recerca i captura del maig de 2008, que si una sentència ferma del juny de 2000, que si una posterior denegació d’un indult sol·licitat per l’Ajuntament de Vilafranca, el març de 2006... total, que en David -diu- ha d'ingressar a presó.

A partir d'aquí, un gran moviment de suport a en David i el treball dels seus advocats han frenat, només de moment, aquests intents d'una jutgessa molt zelosa de les seves obligacions.

És possible -i tant que ho és- que encara haguem de passar per aquests tràngols?

Si no fos independentista i insubmís, la jutgessa hauria actuat amb el mateix zel i duresa?

Tota la informació sobre el cas la podeu trobar al web en suport del David o podeu donar un cop d'ull a un dossier completíssim sobre els fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada