BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

9.12.08

PREPARATS PER AL COMBAT!

Som al mes de desembre i, com cada any, ja podem començar a percebre la invasió de tradicions forànies que, sempre puntuals a la seva cita anual, arriben amb la missió de "globalitzar-nos" una miqueta més cada any.

El capdavanter d’aquest exèrcit invasor és aquest home gras, segurament a causa del fast-food, de les hamburgueses i dels hot dogs, amb cara d’haver begut massa i amb un intent de rialla que més aviat sembla la veu gutural d’algun animal de la selva.

L’home no és gaire treballador, no només perquè la seva panxa prominent el delata, sinó perquè té tot un exèrcit de treballadors sense declarar a les seves ordres, que són els que en realitat li fan la feina.

Per si amb tot això no n’hi hagués prou, l’home en qüestió arriba en un trineu arrossegat per uns animalots totalment estranys en el nostre medi i que, a més, volen!!, com si de es tractés d’una mena de “super-rens”.

Com si fos un lladre, s’enfila pels balcons i teulades i ens entra a casa per la xemenia... Em pregunto... quantes cases amb xemeneia deu haver-hi a Catalunya? Mala peça al teler per a aquest invasor gras i mandrós.

Per sort, la societat catalana està preparada per rebre’l. Som a punt per combatre’l com si fos l’avantguarda de l’exèrcit borbònic en la Guerra de Successió!

Estigueu atents! Continuarem informant...

1 comentari:

  1. Ja fa anys que participo en la Resistència Anti-Klaus.

    On esitgui el Tió, símbol de l'obtenció de recompensa a cops de bastó, que es tregui tot.

    ResponElimina