BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

29.4.08

LLIBERTAT FRANKI!

Mentre mig país parla del partit d’avui Manchester-Barça i l’altre mig de la cursa de diumenge a Montmeló, un xicot de Terrassa, en Franki, haurà passat la seva primera nit a la Model de Barcelona. La detenció sembla ser que s’ha produït de manera ràpida i sense cap mena d’avís previ.

En Franki va ser jutjat i condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó pel delicte tipificat com “d’ultraje a la bandera” (cal entendre “bandera española”, perquè la resta poden ser ultratjades sempre que es vulgui).

És veritablement al·lucinant que en un país on molts delinqüents entren per una porta de les comissaries i en surten per l’altra; on violadors són excarcerats abans d’hora o simplement campen lliurement per un error administratiu, un noi pugui ser engarjolat durant 2 anys i 7 mesos per agafar una bandera i estripar-la.

Mentre mig país parla de futbol i l’altre mig d’automobilisme, potser seria bo donar un cop d’ull al web d’Alerta Solidària i reflexionar-hi.
Llibertat Franki!

2 comentaris:

  1. I si a més ell no la va ni tocar???

    ResponElimina
  2. Evidentment... si a més més, i com ha succeït altres vegades, en Franki només és un cap de turc en qui descarregar les ires i utilitzar-lo com a fre d'altres... el qualificatiu ja no es pot quedar en injustícia... és alguna cosa més...

    ResponElimina