BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

14.11.07

LA VARA DE MEDIR

El cantant asturià Melendi, espantat perquè havia de fer el seu primer vol transoceànic, decideix carregar-se d'ànims a base d'alcohol. Ja amb l'avió en ple vol, el cantant demana més alcohol, encara, i comença a organitzar una batussa de característiques tan grans i perilloses (amenaces a la tripulació i als passatgers, agressivitat fora de mida...) que el pilot decideix fer mitja volta i tornar a Madrid. Imagineu-vos l'estat d'ànim dels 180 passatgers i el prejudicis de tota mena que aquesta acció deu haver comportat.

En baixar de l'avió el cantant i el seu mànager són detinguts per la Guàrdia Civil i posats a disposició judicial... I ara ve la bona... hores després, el cantant i el manàger són deixats en llibertat i... sense càrrecs!

Aquest fet xoca frontalment amb la duresa que fan servir jutges i magistrats en altres ocasions. Per exemple... els casos de Pepe Rubianes o el més recent dels dibuixants de El Jueves. O, encara més, els detinguts per cremar fotos de Sa Majestat el Rei d'Espanya.

Sorprèn -per dir-ho finament- la diferència en la vara de medir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada