BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

26.9.07

INSÍPIDS I AMORFS

L'hospital de la Vall d'Hebron, uns quants dies després de l'accident que el va deixar sense electricitat, continua a hores d'ara funcionant a mig gas. Un detall més a afegir a la llarga llista d'indicadors polítics, socials i econòmics que ens confirme que el país està perdent pistonada, que ens anem ensorrant cada vegada una mica més i perdent llocs en la classificació del rànquing de països desenvolupats.

L'enemic a casa. Els sindicats ferroviaris ja han desconvocat la vaga amb què amenaçaven la societat catalana. Suposem que els hauran promès que filaran molt prim en el traspàs de rodalies a la Generalitat, no sigui cas que poguessin perdre (els que en tinguin) alguns dels privilegis obtinguts gràcies a a la E d'Espanya i a la N de nacionales que els acompanya des del franquisme.
Al costat de tot l'enrenou provocat per la crema de fotografies del rei d'Espanya, els pressupostos generals de l'Estat han decidit augmentar l'assignació de la Casa Reial en un 4,5% (més del que representa l'augment de l'IPC). El proper exercici cobraran per a les seves despeses 8,66 milions d'euros. Potser és que volen augmentar la seva fortuna personal xifrada en 1.790 milions d'euros.

Mentre tot això passa, el nostre Parlament celebra el seu debat sobre l'estat de la nació... si bé aquí hem considerat que era massa agosarat anomenar-lo d'aquesta manera i hem optat per batejar-lo, de manera ínsipida i amorfa -com tantes altres coses- com debat d'orientació política general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada