BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

2.4.09

10.000 A BRUSSEL·LES: EL REPORTATGE I EL DEBAT

El passat dijous 26 de març, ETV Llobregat va transmetre, dins del programa La Clau de la nostra història, un extens reportatge sobre la marxa de 10.000 catalans a Brussel·les per l'autodeterminació. A continuació, en directe, vam poder mantenir, durant gairebé una hora, un interessant col·loqui amb alguns dels representants dels principals col·lectius que dia a dia treballen per assolir la sobirania del nostre país.

Van ser-hi presents: l'Enric Canela, l'Agustí Esparducer i en Josep Poveda, organitzadors de 10.000 a Brussel·les per l’Autodeterminació; Alfons López-Tena en representació del Cercle d’Estudis Sobiranistes; Josep Maria Farré de Sobirania i Progrés; Pep Ribas, de la CAL i David Vinyals de Catalunya Estat Lliure.

Si no vau poder veure el programa en directe o si el voleu reviure,ara ja en teniu l'ocasió perquè tant el reportatge com el debat ja estan penjats a la Xarxa perquè tothom hi pugui tenir accés.
Si voleu visionar el reportatge, cliqueu aquí.
Si voleu visionar el debat, cliqueu aquí.

4 comentaris:

  1. Benvolgut Jaume,
    Sento molt que la qualitat del vídeo al "Google Vídeo" no sigui, ni de bon tros, la que es mereix el vostre treball, però la seva llargària no ha permès publicar-lo enlloc més.

    N'estem fent tota la difusió possible tant al nostre web ( http://deumil.cat/ ) com a la resta de la xarxa (Facebook, Ning, Twitter,..).

    Us reitero el nostre agraïment per acollir-nos a casa vostra i per la magnífica qualitat de la vostra feina.

    Salutacions molt i molt cordials.

    Agustí Esparducer.

    ResponElimina
  2. Al contrari, gràcies a tots vosaltres que feu possible que el nsotre país continuï, malgrat tot, avançant.

    ResponElimina
  3. La manifestació a Brussel.les va ser una mostra de la força dels catalans quan ens organitzem. Encara que no vam arribar a 10 mil, hi havia molta gent, tot i haver de fer un llarg viatge fins a la capital europea.
    Calen més iniciatives com aquesta !

    ResponElimina
  4. Que bé!
    Ara em miraré el reportatge, que no l'he vist.
    I m'han fet arribar l'adreça d'una pàgina de traducció de vídeos, no sé encara com va, però estaria molt bé fer arribar aquests, i altres interessants vídeos que estan rondant sobre la marxa a Brussel·les i el que vagi venint. Un punt important és compartir feina feta. Aviam si podeu fer ullada, i fer traducció amb els vostres vídeos.
    Genial, moltes gràcies al programa, tertulians, i tots plegats.

    "Welcome to dotSUB. See thousands of videos translated everyday here. To translate a video, Click Here to join and enter the world of Any Video Any Language. "
    http://dotsub.com/

    ResponElimina