BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

9.7.11

DEU ANYS DE CORRELLENGUA A ESPLUGUES

Enguany, el Correllengua 2011 està dedicat a la figura de Joan Oliver, Pere Quart, en commemoració del 25è aniversari de la seva mort. El Correllengua d’Esplugues continua amb el format engegat l’any passat amb un acte, com sempre obert a tothom, però de caràcter més intimista.
Enguany celebrem també el desè Correllengua d’Esplugues. Va ser un mes d’octubre de 2002 quan un grup de persones entusiastes van començar a donar forma al que durant deu anys ha estat el Correllengua del nostre poble. Calia, doncs, fer alguna cosa especial. És així que el dia 14 de juliol, a les 20h, a la biblioteca Pare Miquel d'Esplugues (C. Àngel Guimerà, 106-108 d'Esplugues de Llobregat) inaugurem les exposicions Deu anys de Correllengua a Esplugues i la de Joan Oliver, Pere Quart. Les exposicions es podran visitar fins al 24 de juliol.
Després de la inauguració oficial de l’exposició, procedirem a la lectura del Manifestdel Correllengua 2011, que ha estat redactat per Cesk Freixas, cantautor. Tot seguit, Jaume Calatayud i Vicente Monera ens oferiran un espectacle poeticomusical que porta per títol Joan Oliver, l’home / Pere Quart el poeta, un passeig per la vida i obra del poeta sabadellenc.

Es tracta d'un recital de caràcter intimista i els poemes seran recitats i també cantats. A més, la veu estarà acompanyada per la música de la guitarra de Vicente Monera. El repertori del recital inclou poemes diversos des de Bestiari fins a Poesia empírica, tot passant per Vacances pagades, Saló de tardor o Circumstàncies.
Fa molt temps que he naufragat,
però encara sóc un il·lús sentimental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada