BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

9.3.12

DEMÀ, L'ESTAT PROPI SERÀ UNA MICA MÉS A PROP


Sembla mentida.... Només queden unes 13h perquè comenci l'assemblea constituent de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Darrer queden hores i hores, dies, setmanes i mesos d'intens treball. Des de l'elaboració des les ponències dels diferents documents: Estatuts, Reglament de Règim Interior, Full de Ruta, Reglament electoral, el propi Reglament de l'Assemblea de demà... Feina intensa d'extensió territorial creant i creant assemblees locals. Feina d'extensió sectorial... Feina, feina feina...

Demà, però, d'aquí a menys de 13 hores, l'Assemblea constituent serà una realitat. No sé si aconseguirem omplir el Palau Sant Jordi, sí que n'estic segur, però, que en serem molts, desbordant optimisme, esperança, il·lusió. Engrescats al màxim en aquest objectiu d'assolir un Estat propi per al nostre país.

Demà és un dia gran, un dia històric. Gaudim-ne al màxim. La feina tornarà a començar el dia 11. 

Tots els que per una raó o altre demà no sigueu amb nosaltres al Palau Sant Jordi, recordeu que podreu seguir la retransmissió en directe per Internet a través del web de l'ANC http://www.assemblea.cat.

Demà, l'Estat propi serà una mica més a prop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada