BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

27.4.11

CONSTRUÏM L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

El dissabte 30 d’abril s’iniciarà la seqüència lògica del dia després de les Consultes sobre la inidepèndència: la Conferència Nacional per l’Estat propi i l’inici del procés constituent de l’Assemblea Nacional Catalana.

El dia 30 es posaran les bases d’aquest nou procés del qual destacaria dos punts importants: d’una banda, el fet que sigui un moviment on només es pugui participar a títol personal i, de l’altra, el gran repte que l’Assemblea es planteja: aconseguir una majoria social que doni suport a la independència d’aquest país.

L’Assemblea Nacional aconseguirà els seus objectius si som capaços de treballar de la mateixa manera que hem estat fent durant tot aquest temps que han durat les consultes: un treball unitari, independentment de la ideologia de cadascú. Més enllà de partits, oprganitzacions o entitats, hem estat capaços de treballar conjuntament per un objectiu comú. 

Dissabte podem continuar construint la independència mitjançant un moviment unitari, transversal i sorgit de la societat civil. Un moviment on ens puguem aplegar persones per damunt de les diferents opcions partidistes i electorals. 

 “El que pretenem a partir d’ara, amb el procés que es posarà en marxa després d’aquesta Conferència, és que la resta de ciutadans del país, els qui fins ara no s’han manifestat favorables a la independència política de la nostra nació, s’incorporin al debat que els proposem i que, entre tots, aconseguim crear les condicions socials i polítiques que ens permetin tenir com més aviat millor, però també amb la màxima certesa, el nostre propi Estat en condicions d’igualtat amb la resta d’Estats sobirans d’Europa i del món i amb la voluntat de contribuir a fer un món molt més just, solidari i sostenible”.

Més informació a: http://www.assemblea.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada