BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

15.2.11

CONFERÈNCIA NACIONAL PER A L'ESTAT PROPI

El Moviment per la Independència, que aplega diverses entitats, associacions com la PDD, la Coordinadora de les Consultes o Òmnium Cultural, ha iniciat la Convocatòria de la Conferència Nacional per a l'Estat propi. Aquest n'és el contingut:

Entre 2003 i 2010 el nostre país ha sofert canvis estructurals importants, hem vist tres grans manifestacions i més de 500 consultes locals sobre la independència. Hem entrat en una nova etapa de construcció nacional que caldrà consolidar els propers anys.

Per això creiem que ha arribat l'hora de fer una Conferència nacional que cohesioni totes les forces del país, que ens aporti noves vies de construcció nacional i que ens tregui de l'atzucac derivat del marc constitucional espanyol vigent.

Creiem que aquesta conferència ha de ser participativa i oberta a totes les persones i entitats que treballen per a la construcció nacional, social i econòmica del nostre país.

L'objectiu és crear un ampli moviment polític i social que impulsi el rellançament del nostre país, que defineixi el projecte d'Estat que necessitem i que ens retorni la il·lusió en el futur. Aquesta Conferència nacional serà prèvia a la creació de l’Assemblea nacional catalana que ha d'esdevenir el principal instrument per aconseguir i consolidar la majoria social favorable a la constitució d'un estat propi.

Per això fem una crida a totes les persones i entitats del país perquè participin en aquesta Conferència nacional que se celebrarà en els propers mesos, amb els eixos bàsics que es concreten en la documentació que us adjuntem.

Tots i totes som responsables del futur del nostre país, tots hi estem vinculats i tots hem de sentir-nos partícips d'aquest futur.

Us demanem que ens feu arribar les vostres aportacions, els vostres suggeriments i les dades de contacte de les persones de la vostra entitat que, de moment a títol personal, hi participaran. No podem deixar Catalunya en mans d'uns pocs. Sumem-nos-hi.

La Conferència es realitzarà el dia 30 d'abril de 2011, entre les 9:00h i les 14:30h, a l'Auditori del Palau de Congressos de Barcelona (Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona). Les inscripcions es podran realitzar des de la web http://www.assemblea.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada