BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

22.11.10

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA. COMUNICAT D'ESPLUGUES DECIDEIX

Eleccions al Parlament de Catalunya
Comunicat d'Esplugues decideix

D’aquí a pocs dies els catalans i catalanes tindrem l’oportunitat una vegada més de participar en els eleccions al Parlament de Catalunya. Unes eleccions que se celebren en un moment delicat per al nostre país. D’una banda, la greu crisi econòmica i, de l’altra, les relacions entre Catalunya i Espanya que es troben en un moment també molt delicat en què caldrà decidir d’una vegada per totes què volem ser i cap on volem anar.

Esplugues decideix us anima a participar activament en aquestes eleccions i que voteu en conseqüència. El vot nacionalista espanyol està mobilitzat com mai i nosaltres hem de saber respondre-hi adequadament de manera que no es malmeti cap vot sobiranista.

Diumenge tenim una nova oportunitat per decidir per nosaltres mateixos. Ho vam fer el 20 de juny a Esplugues. Ho hem de continuar fent el proper dia 28 i ho també el 30 de juny, Assemblea d’Esplugues decideix.

Que no es perdi cap vot sobiranista!

1 comentari:

  1. Davant d'algunes notes que corren en que es demana als independentistes que de les tres paperetes possibles triin una a l'atzar, m'agradaria posar de manifest algunes reflexions:
    ERC: És la formació amb més història i ha demostrat una certa capacitat de gestió en els anys que ha estat al govern. Però feu-vos una pregunta: En aquests 7 anys hem avançat nacionalment en algun aspecte? Han millort els drets lingüístics? S'ha fet des del govern algun pas cap a l'independència? Si la resposta és sí, ja sabeu a qui votar. Si la resposta és no, ja podeu eliminar una altra papereta i només us en queden dos.
    "Rcat: Fa temps que es van constituir, porten dos anys treballant per la independència d'aquest país i demanen la declaració unilateral d'independència ..."per part del parlament... "demanen la regeneració democràtica però les seves llistes electorals van ser formmades amb el mateixos sistemes que la resta de partits..." "Per tot això els considero una bona opció electoral.
    SI: Igual que Rcat també vol la proclamació unilateral d'independència per part del Parlament. És la opció de més recent aparició raó per la qual se l'ha acusat d'oportunista.
    Té tres líders clars: Joan Laporta, Alfons Lopez Tena i Uriel Bertran i també caps de llista amb trajectories brillants Toni Strubell i Trueta, coordinador de la comissió per la dignitat, i Hector Lopez Bofill, cofundador del Cercle d'Estudis Sobiranistes, però també un nuovingut a la política, Xavier Segura. Ha aconseguit aglutinar a alguns partits, a intelectuals i a històrics de l'independentisme: Isabel-Clara Simó, Núria Cadenes, PSAM, Els verds- Alternativa verda...
    També volen la regenaració democràtica del país i per això proposen i compleixen dues coses: l'elaboració de llistes mitjançant un sistema de primàries de votació directa per part dels adherits (quota de 20 euros anuals) i el control i la decisió dels vots dels parlamentaris que aconsegueixin, també per part dels adherits mitjançant l'accés a la web amb una clau i un password. És a dir que en totes aquelles votacions importants que no tinguin a veure amb el manifest electoral seran els adherits els que decidiran el vot dels seus parlamentaris. Per tot això són la meva opció.
    ..." Voteu a la opció que cregueu que millor us representi però anem tots a votar! !!!! I no us deixeu enredar,..."hi ha prou diferències entre elles i prou sensibilitats diferents com perquè puguin cooexistir. I això només demostra que els independentistes cada cop sóm més i més !!!! Meritxell Satorras (candidata de SCI per Girona)

    ResponElimina