BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

8.2.10

EL BAIX LLOBREGAT (TAMBÉ) DECIDEIX!


Ahir, diumenge 7 de febrer, es va celebrar, dins dels actes de la Fira de la Candelera de Molins de Rei, la presentació de les consultes sobre la independència que tindran lloc properament en diferents municipis del Baix Llobregat.

Ignasi Termes, portaveu de la Coordinadora nacional i de Molins Decideix, va remarcar la importància que la comarca del Baix Llobregat també participi de l’organització de consultes pel dret a decidir que s’estan celebrant arreu del país. Igualment ha destacat la importància que tots els municipis del Baix Llobregat treballin conjuntament per unir esforços aplegats a la Coordinadora de consultes del Baix Llobregat.

També van intervenir diversos portaveus de poblacions de la comarca que van encoratjar la ciutadania del Baix Llobregat a exercir el dret a decidir. Així mateix, en Josep Cruanyes, president de la Plataforma del Dret de Decidir, va posar l’accent en l’acte de democràcia que signifiquen les consultes populars sobre la independència. Finalment, Miquel Fernandez, de l’associació Els Altres Andalusos, ha animat a tota la població del Baix Llobregat, siguin o no independentistes, a expressar la seva veu a les consultes sobre la independència.

Els municipis del Baix Llobregat que han celebrat la Consulta sobre la independència o que la celebraran en les properes dates són 19:

El Papiol, que ja va celebrar la consulta el passat 13 de desembre.

Begues, Torrelles de Llobregat i Molins de Rei, que ho faran el proper 28 de febrer.

Esparreguera, el 24 d’abril.

Castelldefels, Collbató, Corbera, Martorell, , La Palma de Cervelló, Olesa de
Montserrat, Pallejà i Sant Just Desvern, el 25 d’abril.

Sant Boi de Llobregat, el 20 de juny.

Municipis que concretaran la data properament: Cornellà de Llobregat, Gavà, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu de Llobregat i Vallirana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada