BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

28.12.09

ESPLUGUES...DECIDEIX? (28 de desembre, número especial de la revista El Pont)

Avui, 28 de desembre, la revista municipal EL PONT ha distribuït un número especial, íntegrament en català, dedicat a la futura consulta popular per la independència d'Esplugues. L'exemplar, de 30 pàgines a tot color, recull informacions diverses sobre les consultes i entrevistes als principals representants polítics del Consistori.

Pilar Díaz (alcaldessa d'Esplugues): "Les consultes són ja imparables. El país i Esplugues necessiten d'aquest tipus de consultes que ens fan avançar en el camí de la llibertat."

Enric Giner (PSC): "Estem al servei del país i de la democràcia. No cal dir que la plataforma Esplugues decideix! tindrà tot el suport de l'Ajuntament."

Luís Elias Ortega (PP): "Siempre estaremos al lado del pueblo de Esplugues. Incluso en una consulta popular por la independencia de esta región española que es Cataluña".

Luís Fernández del Campo (Ciudadano de Esplugas): "Me comprometo a escribir en mi blog sobre esta consulta. Tambíen la recomendaré a mis blocs amigos: Foro Ermua; Desmontando el mito catalán; Fundación pàra la libertad; Fundación Danaes i la Plataforma España y Libertat, que aprovecho para recomendaros que visitéis."

CAL d'Esplugues: "Estem molt satisfets amb aquesta iniciativa de EL PONT. A més, sabem de fonts ben informades que a partir d'ara la revista es farà íntegrament en català, ja que l'alcaldessa, com molt bé ens recorda a cada ple, no para de rebre correus i missatges de gent que es queixa perquè la revista no està escrita en la nostra llengua. Finalment, Pilar Díaz ha dit prou i les pàgines de EL PONT seran, ja des d'ara, només en català.

2 comentaris:

  1. Jo pensava que era una broma, però quan he vist l'entrevista que li fan a la ministra de Defensa (pàgina 13), m'he quedat de pasta de boniato. Ara resulta que ella també és independentista de tota la vida.

    ResponElimina
  2. Dídac, ja veus que no va de broma... Ja advertíem que alguna cosa est+à canviant en aquest país!

    ResponElimina