BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

16.7.09

"HEMOS DE TENER ENEMIGO I GUERRA..."

El sainet del finançament continua... Avui sentia unes paraules per la ràdio d'una exconsellera que m'han semblat molt il·lustradores. Deia, la consellera:
Em poden explicar quina mena de solucions aporta aquest finançament si el dèficit de la Generalitat, a l'any 2009, és de 4.800 milions d'euros i la quantitat que, segons els càlculs del Sr. Puigcercós, ens arribarà a finals del 2012... 2012!, és de 3.855 milions. Quin serà el dèficit de la Generalitat aleshores!
Us adjunto un article de Carles Boix, catedràtic de ciència política i afers públics a Princeton University. Cal llegir-lo copsant la ironia...
I per continuar amb el sainet, unes declaracions de Xavier Sala Martín, economista i catedràtic d'economia a la universitat de Columbia, al programa El món a Rac1 que condueix Jordi Basté.



Mentrestant, a les Espanyes, manipulen com volen i els dóna la gana el pacte i se n'aprofiten per continuar amb la seva peculiar catalanofòbia. Ja ho deia Quevedo al segle XVII: "En tanto que en Cataluña quedase algún solo catalán, y piedras en los campos desiertos, hemos de tener enemigo y guerra"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada