BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

13.7.09

EL MILLOR FINANÇAMENT POSSIBLE...?

Tal com comentàvem ahir, els mitjans han anat plens, avui, de finançament...

Tothom hi diu la seva: El govern català qualifica l’acord d’històric i se’n felicita. CiU insisteix que hipoteca els catalans i que vulnera l’Estatut. Zapatero remarca que l’acord permet una major cohesió social i territorial... Fins i tot el PSC ha anunciat que sortiran al carrer 3.000 persones per repartir informació arreu de Catalunya sobre aquesta acord “històric”.

Avui, un mitjà radiofònic preguntava als seus oients si entenien l’acord de finançament... Els resultats a les 12 del migdia era que un 87% deia que no entenia res de res.

Aquesta és la realitat: què coi entenem nosaltres, ciutadans de peu, de tot aquest patracol de xifres i terminis que ens aboca aquest acord “històric”! Què sabem nosaltres si n’hi ha prou, si en sobren o en falten, de diners!

Com podem, doncs, opinar sobre aquest tema tan important per al país? El nostre sí o el nostre no dependrà del grau de confiança que tinguem en les persones o en les formacions polítiques que ens estiguin “venent la moto”. Si no ens mereixen confiança cap dels que componen l’arc parlamentari, ens escoltarem altres veus que, per una o altre raó, siguin dignes de la nostra confiança. Com per exemple, l’anàlisi que en fa avui Vilaweb.

Ja vaig comentar que no hi entenc ni un borrall... només se m’acut, però, una pregunta: Amb la independència, de quants diners disposaríem?

Jo ja em conec la resposta... I vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada