BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

4.5.09

EL 6 DE MAIG ES PRESENTA LA ILP PER AL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ


El proper dimecres 6 de maig es presenta a la Mesa del Parlament de Catalunya la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que demana que es convoqui un referèndum d'autodeterminació per al dia 12 de setembre de 2010. La ILP estarà avalada permés de 10.000 persones que demanaran que sigui admesa a tràmit.
Davant la pregunta que molts ens fem Per a què servirà?, he pogut trobar una resposta en l'article de l'Enric Canela al Bloc Gran del Sobiranisme:
Per a què servirà? Aquesta pregunta se la fan molts independentistes. La resposta és ben clara. Inicialment serà un termòmetre que mesurarà la implicació sobiranista dels nostres polítics professionals. Veurem sin l’accepten o no a tràmit.

Ens podem trobar amb uns representants que valorin que el Parlament, escollit pels ciutadans de Catalunya és l’únic garant legítim dels interessos catalans i mantenir en mans del Parlament de Catalunya la decisió final o bé supeditar-se una vegada més al poder colonial en contra del que creu una important part de la nació catalana.

Aquesta serà una decisió transcendent ja que demostrarà quins grups polítics ens mereixen confiança i quins no hem de votar ja sota cap circumstància.

1 comentari:

  1. Per a qué servirà?
    és legal...?
    aquestes i d´altres qüestions a:
    www.webcast.deumil.cat

    ResponElimina