BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

7.5.09

9 DE MAIG... TOTS A VALÈNCIA!


Un any més, el País Valencià celebra la seva diada amb una manifestació i un concert a València per commemorar la desfeta d'Almansa del 25 d'abril que enguany tindran lloc el dissabte 9 de maig.
Òmnium Cultural posa en marxa el Tren Jaume I, un tren Euromed que portarà tothom que s'hi apunti de Barcelona fins a València (fent parada a Tarragona). D'aquesta manera, convertirem el propi viatge en festa i reivindicació per tal de donar el nostre suport als companys del País Valencià. Un cop allà, participarem en la manifestació sota el lema "Junts podem", per tal de seguir reclamant una televisió sense fronteres que permeti un espai de comunicació en català a tots els Països Catalans. Acabarem la jornada amb les actuacions de Berri Txarrak, Pirats Sound Sistema, Sva-Ters, Aramateix i Rapsodes (guanyadors del Concurs Amplifica't 09).

Per inscriure-us, només cal que truqueu al 93 319 80 50 (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h). El preu, que inclou el viatge d'anada i tornada i l'entrada del concert, és de 35 € per a socis d'Òmnium, d'OCB i d'ACPV i 45 € per a no socis. Per a més informació (horaris, programació, etc.), podeu consultar l’agenda d’activitats o trucar a la seu central d’Òmnium.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada