BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

28.4.09

FLAMENC I RUMBA EN FAMÍLIA

A l'hora de penjar aquest article, vaig estar pensant en diferents títols com: Val la pena? Esplugues, on ets? i algun altre.

Tot venia donat pel fracàs absolut de públic en l'acte del dissabte dia 25 d'abril sobre el Flamenc català i la rumba històrica. Com molt bé podeu suposar el contingut dels articles havia d'estar en consonància amb els títols que m'havien passat pel cap.

Finalment, però, he desistit perquè, com deia un dels títols candidats, no sé si realment val la pena. Em conformo, doncs, amb penjar-vos unes fotografies de l'acte.

A la primera podem veure el patriarca gitano de Lleida, Antoni Salazar que, conjuntament amb l'historiador i documentalista Manel Ponsa, han dut a terme aquest important i interessant treball de recerca sobre les arrels del flamenc català i la rumba històrica. El fòrum que van dur a terme després del documental va ser tremendament il·lustratiu, apassionant i alliçonador.

A les altres fotografies es pot veure l'actuació del grup Rumberas del Garrotan que ens va oferir un esplèndid concert, interpretant temes recuperats dels gitanos catalans de Lleida.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada