BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

18.5.08

"XERREM": UNA NOVA EINA PER PROMOURE L'ÚS SOCIAL DEL CATALÀ ( i III)

Una fita: multiplicar els grups Xerrem.

Tots els elemnts que hem anat citant en els missatges anteriors, han portat la CAL a iniciar decididament una campanya de difusió i extensió del programa Xerrem. Hi ha la voluntat de dur a terme, durant el curs 2008-2009, alguns grups Xerrem en l’entorn metropolità de Barcelona. I, a tenor dels resultats i de l’experiència que se n’obtingui, es mirarà d’estendre el programa a aquells llocs del país en què es donin circumstàncies adients per aplicar-lo amb eficàcia.

A banda del suport institucional que s’està sol·licitant, són indispensables tres condicions, dues de les quals poden ser a l’abast dels nostres lectors: trobar persones competents en llengua catalana disposades a oferir una part del seu temps al projecte, i disposar d’espais socials amb els recursos suficients per acollir els grups Xerrem.

Quant a la tercera condició, l’assistència de persones interessades, caldrà l’esforç de tots, ja que aconseguir-la comporta una difusió intel·ligent de l’oferta per part de la CAL, un «boca-orella» de tots els que valorem la proposta i la valuosa i importantíssima col·laboració de les entitats, centres o equipaments que s’adhereixin generosament a la campanya i ofereixin els seus recursos i serveis.

Des de la CAL d'Esplugues hem posat fil a l'agulla perquè el propers curs hi hagi en funcionament, com a mínim, un grup Xerrem al nostre poble.
Si us animeu a participar-hi, ja sigui com a voluntariat dinamitzador d'un grup o bé com a participants aprenents, o si simplement voleu aclarir algun dubte que tingue, ens podeu escriure a caldesplugues@caldesplugues.cat i ens posarem en contacte ràpidament amb vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada