BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

7.9.07

ENDAVANT AMB EL CORRELLENGUA!

Dimarts 11 de setembre, a la una del migdia, començarà a caminar l'11a edició del Correllengua, el CORRELLENGUA 2007.

Enguany, i sota el lema Parla'm, les quatre columnes recorreran els més de 400 municipis dels Països Catalans amb uns objectius bàsics: aconseguir el ple reconeixement de la unitat de la llengua catalana, l’oficialització a tot el territori i el foment d’uns hàbits interpersonals de fidelitat lingüística. A més, el Correllengua reivindica el català com a element d’integració i de cohesió, la llengua que ha de ser el punt de trobada de totes les comunitats lingüístiques que viuen avui als Països Catalans. És a dir, la llengua comuna de totes i tots els catalans, nascuts aquí o vinguts de fora.

L'acte d'inici del Correllengua 2007 es realitzarà a la una del migdia al centre del Passeig Lluís Companys a l'espai dedicat a la Mostra d'Entitats. Després de diversos actes, s'interpretarà La Moixeranga i es llegirà el Manifest d'enguany.



La Flama del Correllengua 2007 arribarà al Baix Llobregat (comarca de la columna Pere IV) el proper 29 de setembre. A partir d'aquesta data començaran els actes a la nostra comarca i, finalment, el Correllengua arribarà a Esplugues el dissabte 6 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada