BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

5.2.12

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA ES PRESENTA A ESPLUGUES


Ahir dissabte, 4 de feber, va tenir lloc la presentació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Esplugues. L'acte va comptar amb prop d'un centenar d'assistents.

Van intervenir-hi, en primer lloc, l'Alfons Bragués, regidor d'ERC a Martorell i que va parlar sobre l'Associació de Municipis per la Independència i, com va ser el procés d'ahdesió de l'ajuntament de Martorell.

Tot seguit va prendre la paraula en Miquel Sellarès que va fer una intervenció molt lluïda i didàctica tot explicant d'on venim i també on anem. Va encoratjar els assitents a abandonar el lliri que els catalans acostumem a dur a la mà, que abandonem l'ambigüitat, la por i el recel i, d'una vegada per totes, siguem capaços de prendre la decisió d'anar cap a l'Estat propi. 


Finalment, en Jaume Marfany va presentar l'ANC mitjançant una projecció visual que responia una a una a les preguntes Qui som? d'on venim? on anem? i com hi arribarem?. Va informar de les dades actuals d'inscripcions a l'ANC, així com del nombre d'assemblees territorials i sectorials que hi ha actualment. Va acabar amb una síntesi del full de ruta que s'ha d'aprovar el proper 10 de març i va encoratjar tots els assistents que per tal que s'hi inscrivíssin i així poder participar activament en aquest moment històric.

Per acabar, es va obrir un torn d'intervencions i preguntes per part del públic assistent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada