BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

26.2.12

ÈXIT EN LA PRESENTACIÓ DE L'ANC A VILADECANS


Ahir dissabte, l'Assemblea Nacional Catalana es va presentar a Viladecans (Baix Llobregat).

Davant de prop de 150 persones, i amb un sorollós inici a base de coets, traques i la múscia de la gralla, van intervenir en Jaume Marfany, del Consell Permanent de l'ANC, que va informar de la situació actual de l'ANC, que compta ja amb 202 assemblees constituïdes i 65 en procés de constitució, a més de 4.549 persones inscirtes, 3.049 de les quals amb dret a vot en la propera Assemblea General Constituent del 10 de març.


També van intervenir en Carles Benítez, veterà lluitador independentista i avui membre de la CUP de Barcelona. Benítez va estructurar la seva intervenció en l'evolució de l'independentisme modern des dels anys 70 fins ara.

Finalment, en Ramon Carner, president del Cercle Català de Negocis, va exposar les necessitats econòmiques i empresarials -sobretot les del teixit català format majoritàriament per autònoms i petites i mitjanes empreses- i com aquesta necessitat només és viable amb la indepe´ndència, amb la consecució d'un Estat propi.


Durant l'acte es van projectar diversos vídeos; entre els quals, cal destacar el de presentació de les assemblees del Baix Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada