BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

27.2.12

ANC: PLE ABSOLUT EN LA PRESENTACIÓ A PERPINYÀ

Dissabte passat va tenir lloc al Casal Jaume I de Perpinyà la presentació de Catalunya Nord per la Independència. Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Més de dues-centes persones omplien la sala d’actes del Casal. Moltes més, però, van ser les que es van aplegar a la capital de la Catalunya Nord per donar el tret de sortida de l’ANC al nord  del país.  La sala es va fer petita per encabir-hi tanta gent vinguda d’arreu del país. Molts es van haver de quedar fora i seguir l’acte a través de pantalles al vestíbul i al carrer.  

Durant l'acte es va recordar l'històric militant independentista Josep de Calassanç Serra "Cala" mort recentment, que fou president del Casal de Perpinyà, membre actiu de la CAL i un dels fundadors de Catalunya Nord per la Independència.  


Durant el transcurs de l’acte, presentat per Berenguer Ballester de Ràdio Arrels, hi van actuar els músics i cantants Gisela Bellsolà, Miquel Maldonado, Gerard Meloux, Frank Sala, Llamp te Frigui, Pascal Comelade, Pere Figueres, Maties Mazarico, Carles Sarrat i De Calaix. L’acte també va comptar amb la participació dels escriptors Joan-Daniel Beszonoff, Aleix Renyé, Renada-Laura Portet, Joan Pere Sunyer i Joan-Lluís Lluís.

La part més política de l'acte va anar a càrrec de representants de l'Assemblea Nacional Catalana  i d'Hervé Pi, president de Catalunya Nord per la independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada