BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

15.2.12

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA: DISSABTE TOTHOM A SANT POL DE MAR


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Maresme convoca a una concentracíó el proper dissabte 18 de febrer, a les 12h, davant de l'ajuntament de Sant Pol de Mar, sota el lema "País, senyera, identitat. Prou imposicions espanyoles."

El tema ja ve de lluny. La bandera espanyola no és a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar des de fa "molt temps" i la sentència del TSJC que obliga a posar-le es veu més com una imposició a la voluntat del poble. De fet, el desembre del 2009 el ple de l'Ajuntament va rebutjar una moció presentada pel llavors regidor Enrique Abad que demanava que es pengés la bandera espanyola del balcó del consistori.

Sembla que la voluntat d'Abad es complirà més de dos anys després d'haver presentat aquella moció. El mateix regidor, actualment retirat de la política activa, va denunciar el cas davant els tribunals i el TSJC li ha donat la raó.

Actualment al balcó només hi pengen la senyera i la bandera del municipi i l'equip de govern estudiarà si presenta recurs. De moment, però, l'alcaldessa assegura que encara no hi haurà canvis al balcó de l'Ajuntament. "No penjaré la bandera espanyola fins que vinguin i m'obliguin".

Mobilitzem-nos! Prou d'imposicions espanyoles!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada