BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

1.1.12

10 DE MARÇ: ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (2)


El repte que ens hem plantejat des de l'ANC és el d’arribar a la data del 10 de març amb 241 assemblees territorials constituïdes i 7.500 persones inscrites.
Tenir 241 assemblees constituïdes voldrà dir tenir assemblees en funcionament en tots els municipis de més de 3.000 habitants i, en les zones menys poblades del país, tenir-hi assemblees comarcals, com a mínim. Només a la Catalunya nord, i en aquesta etapa, tindrem una única assemblea per a tota la regió. S’està treballant també a les comarques de la Franja per tenir-hi assemblees comarcals actives al més aviat possible.
Tenir 7.500 membres inscrits voldrà dir tenir l'1 per 1000 de la població catalana integrada en l'ANC i ens marca un objectiu per a totes i cadascuna de les assemblees territorials, considerant que hem fixat el nombre mínim d'inscrits en 10 per a cada assemblea.
Avui, l'estat actual de l'extensió territorial ens fa ser moderadament optimistes a l'hora de valorar les possibilitats d'aconseguir els objectius fixats. A 10 de desembre de 2011, a tres mesos justos de la celebració de l'assemblea constituent, ja tenim 95 assemblees constituïdes, 97 en fase de constitució i més de 60 poblacions en les que hi ha els contactes suficients com per creure que podrem constituir-hi assemblees.
El nombre d’inscrits actualment és d’uns 3.500. Ara bé, d’aquests només uns 2.000 i escaig han formalitzat la seva inscripció amb totes les dades necessàries i les quotes convenientment domiciliades. Ens queda, doncs, molta feina a fer i no ens podem conformar pensant que, sobre el paper almenys, haurem aconseguit els objectius quantitatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada