BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

23.9.11

EL CORRELLENGUA 2011 ARRIBA AL PAÍS VALENCIÀ

Gandia. Correllengua 2010
Gandia, a la comarca de la Safor, celebra aquest cap de setmana el Correllengua 2011. Comencen així els actes del Correllengua al País Valencià, on es fa per 16è any consecutiu amb l'impuls d'Acció Cultural del País Valencià. Si al Principat la figura homenatjada és Joan Oliver, a les terres valencianes es recorden les figures d'Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner, en el centenari del seu naixement. Ambdós autors són considerats elements cabdals de les lletres valencianes i divulgadors de la llengua.

Els actes a Gandia comencen aquest dissabte a les set del vespre a la plaça del Rei en Jaume I, amb la Trobada de Cultura Popular: dimonis, dolçainers, tabalers i dansaires. A continuació, hi haurà la Cercavila pel centre de la ciutat fins a la plaça del Prado, on l'escriptor Josep Piera llegirà el Manifest del Correllengua 2011. La jornada acabarà amb un sopar de germanor a la mateixa plaça i amb l'actuació dels grups Xerinola, King Kong Boy, Desgavell i Eina.

Al Principat, continuen els Correllengües. Aquest cap de setmana en tenim a les comarques de l'Alt Camp, el Vallès Oriental, el Baix Empordà, el Bages, el Maresme... Consulteu l'agenda del Correllengua 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada