BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

2.9.11

CATALÀ A L'ESCOLA, NI UN PAS ENRERE!


Hem de manifestar la  nostra més profunda indignació i el nostre rebuig total a la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte a l’ús del castellà com a llengua vehicular a l’escola. Lamentem que un nombre molt reduït de persones es pugui servir dels tribunals de justícia per continuar els atacs contra el model lingüístic escolar al nostre país i, per tant, continuar amb els seus atacs contra la llengua catalana.

Caldrà treballar i molt per fer front als atacs de tot tipus que ja s'han començat a desencadenar. Caldrà que la societat civil catalana es mantingui amatent i unida al màxim per combatre els enemics de la llengua catalana, que ho són també de Catalunya. És la societat civil la que haurà d'empènyer els nostres polítics perquè també sàpiguen mantenir-se ferms en la defensa dels nostres drets nacionals, cultural i lingüístics.

Només hi ha una solució política per acabar amb aquesta relació de Catalunya amb Espanya, una relació de conqueridor-conquerit que mai s’acaba. Tots sabem quin és l’únic camí. Qualsevol altre opció significa allargar aquest procés de submissió, més o menys dissimulada, però submissió al cap i a la fi.

Ni un pas enrere!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada