BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

8.9.11

12 DE SETEMBRE, CONCENTREM-NOS DAVANT DELS AJUNTAMENTS!


Comunicat de Somescola.cat
Aquest dilluns, 12 de setembre, hem de mostrar el nostre rebuig a la interlocutòria del TSJC que posa en qüestió el model d’immersió lingüística a Catalunya.

Al matí, us animem a penjar el cartell a tots els centres escolars amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”. Podeu descarregar-vos-el, en alta resolució, des del web http://www.somescola.cat.

A les 19 hores, us convoquem a fer concentracions simultànies davant dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya amb la pancarta “Per un país de tots, l’escola en català”. Descarregueu-vos-la des del web http://www.somescola.cat.

Cal que aprofitem el primer dia del curs escolar per reclamar alt i fort que no farem ni un pas enrere en l’ús del català a l’escola. Us animem a participar en les mobilitzacions!

Tots i Totes Somescola!

Comunicat de la CAL d'Esplugues
La CAL d'Esplugues s'adhereix a la convocatòria de Somescola.cat i demana als seus associats i simpatitzants, així com a tota la ciutadania d'Esplugues i, en especial a les entitats civiques, culturals i educatives, que el proper dilluns 12 de setembre es concentrin, a les 19h, davant de l'Ajuntament d'Esplugues en favor de la llengua catalana, de l’escola en català i del model de cohesió social que representa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada