BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

9.9.11

10 DE SETEMBRE, III MARXA DE TORXES A ESPLUGUES


Demà és el dia.

La III Marxa de Torxes d'Esplugues iniciarà el recorregut a la Pl. de Santa Magdalena, davant de l'Ajuntament. Ens concentrarem a les 21.30h i marxarem per Esplugues amb el següent recorregut:

Pl Santa Magdalena; Àngel Guimerà; Sant Frances Xavier; Isidre Martí; Llunell; Pl. de Catalunya - monument Onze de setembre.

En arribar, hi haurà l'ofrena floral dels grups i entitats que participin en la Marxa i tot seguit es llegirà el Manifest d'enguany. L'acta acabarà amb el Toc de la Moixeranga.

Reclamem:
UNITAT D’ACCIÓ de totes les forces polítiques i la societat civil en un únic objectiu: fer tots els passos necessaris per arribar a la constitució d’un estat català independent. Un sol objectiu per a una única nació..

DIGNITAT NACIONAL. Conscients del moment històric, totes les forces polítiques nacionals cal que es presentin a les properes eleccions amb la clara i inequívoca proposta, als seus programes electorals, d’avançar decididament en el camí de la independència nacional.

UNA SOLA NACIÓ. La nació catalana no serà lliure del tot fins que no torni a ser completa. Tot i acceptant els ritmes dispars que els diferents territoris de la nostra nació viuen en el seu procés d’alliberament, el poble català ha de deixar ben palès que no renuncia a la seva integritat territorial i que aspira a la construcció dels Països Catalans com a entitat nacional reunificada.

No hi faltis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada