BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

11.11.10

EL DVD DE "100 DIES D'ESPLUGUES DECIDEIX"


El passat 29 d'octubre es va presentar el documental "100 dies d'Esplugues decideix", realitzat per ETV Llobregat. El reportatge té una durada de 35 minuts i fa un repàs als més de 3 mesos de feina, actes i activitats diverses que la plataforma Esplugues decideix va dur a terme fins al 20 de juny, data en què es va celebrar la consulta sobre la independència de Catalunya al nostre poble.

Des de la plataforma Esplugues decideix ens ofereixen la possibilitat de disposar d'aquest document històric que, a més, servirà de record de tots aquells dies tan intensos de feina i d'il·lusió. A més, adquirint aquest DVD al preu de 10 euros, col·laborareu (una vegada més) en la campanya de recollida de fons que ha de servir, d'una banda, per acabar d'eixugar el deute pendent i, de l'altra i molt important, per poder mantenir una activitat continuada a Esplugues de Llobregat en pro del dret d'autodeterminació nacional.

En aquest clip de 4 minuts de durada podeu fer un petit tastet del documental. Si voleu disposar del DVD complet, feu la vostra reserva a espluguesdecideix@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada