BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

20.2.08

EL PAÍS DELS ESVORANCS XIX...VERGONYA O PREMEDITACIÓ?

Vergonyós, deplorable o... premeditació i traïdoria?

El Parlament de Catalunya, avui, no ha fet honor al seu nom i a la seva història. Una vegada més, en un acte si més no ridícul, ha defugit la seva responsabilitat i s’ha doblegat de nou als interessos polítics partidistes dels partits que el componen.

La història, la trista història, és que l'absència del conseller Joan Puigcercós, d'ERC, i d'onze diputats de CiU ha impedit que es votés la moció sobre l'estatus jurídic de Kosovo. El Parlament ha rebutjat la moció que demanava incloure aquest punt en l’ordre del dia per 57 vots contra 62.

L’espectacle resulta encara més esperpèntic perquè es dóna el cas que la moció comptava amb el suport inicial de CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA. El PSC, que en un principi havia anunciat que votaria a favor de la iniciativa, en una nova cabriola a què ens té acostumats (órdenes de la capital del reino, potser), finalment ho ha rebutjat.

Llegit avui, resulta gairebé ridícul l'article que va publicar en Carles Llorens, secretari de relacions internacionals de CDC, titulat Kosova al Parlament de Catalunya.

On eren els absents? Potser estaven viatjant en el flamant nou TGV?, (per cert, s’hi heu fixat que aquestes sigles cada dia van perdent més força i s’estan imposant les de AVE... un nova submissió linguïstica).

Vergonya...?, o potser premeditació, perquè ja els està bé no remoure l’assumpte i així eviten pronunciar-se a favor de la independència de Kosovo?

Ara que, pensant-ho bé, hagués servit d’alguna cosa que el Parlament de Catalunya reconegués el nou estatus jurídic de Kosovo?

A cada pas... un nou esvoranc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada