BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

3.10.07

6 D'OCTUBRE: CORRELENGUA

El dissabte 6 d'octubre la flama del Correllengua 2007 arrribarà a Esplugues de Llobregat.

La CAL d'Esplugues, amb la col·laboració de les Entitats i Colles, ha preparat tot un seguit d'actes per reivindicar una vegada més, d'una manera relaxada, lúdica, però ferma i decidida, el ple reconeixement de la unitat de la llengua catalana, l’oficialització a tot el territori i el foment d’uns hàbits interpersonals de fidelitat lingüística.

A les 6 de la tarda, doncs, esteu convidats a participar en els VIè. Correllengua d'Esplugues. Els actes s'iniciaran amb la lectura del manifest d'enguany. Des de la CAL hem pensat seria una bona idea que, a partir d'aquest any, la lectura del manifest estigués a càrrec d'un representant de les Entitats que participen i col·laboren en el Correllengua. Enguany, els encarregats de la lectura serà el Grup de Percussió Atabalats.

Tot seguit, hi haurà la intervenció dels organitzadors, la CAL d'Esplugues i la interpretació de l'himne nacional dels Països Catalans, La Moixeranga, interpretada pels Grallers d'Esplugues.
Després, serà el moment del II CHILLOUT LITERARI ABORIGEN, una idea del músic i compositor Marcel Casellas que intenta unir tradició i noves tecnologies, música i poesia i que compta amb la important participació de les Entitats i Colles d'Esplugues. A més, aquesta any, comptem amb la intervenció en el Chillout d'en PAU RIBA.


A les 9, hi haurà el VIè. Sopar per la llengua. A les 10 serà el torn d'en Jaume Arnella amb el seu espectacle 40 anys i un dia.

I, per finalitzar, el concert jove amb l'actuació del grup del Baix Llobregat CRAM.
Les Begudes de la terra ens acompanyaran durant tots els actes. És el moment de tastar la cervesa Glops o la Cap d'Ona; el Desperta ferro!, la pomada, l'aigua de València, la Cabra de Pedreguer, el Burret d'Alcoi, la Mentideta, la Barraqueta, la Negreta o el Mesclat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada