BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

28.6.12

JOSEP GUARDIOLA DÓNA SUPORT A LA MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA



Josep Guardiola dóna suport a la Marxa cap a la independència

El proper dissabte 30 de juny començarà a Lleida la Marxa cap a la Independència, la primera gran acció de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), en un acte a la Seu Vella que comptarà amb les intervencions de personalitats com Lluís Llach o Xavier Rubert de Ventós, entre d’altres.
En aquest sentit, tot i que el dia 30 serà a fora del país, l’exentrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha volgut expressar també el seu suport a la tasca de l’Assemblea.
Els que sí que hi seran i hi intervindran són, a més de Llach i Rubert de Ventós, la Patrícia Gabancho, el Ferran Requejo, l’Oriol Grau, el Quim Torra, el Jaume Vallcorba, el Miquel Sellarès, el Toni Strubell, el Joan Tardà, el Josep Maria Vila d’Abadal, el Xavier Garcia i l’Oriol Domènech.
A més de Guardiola, el Josep Maria Terricabras, el Salvador Cardús, el Toni Albà, el Quim Masferrer, la Maria Mercè Roca, el Víctor Alexandre, el Ricard Torrents i l’Arcadi Oliveras han donat el seu suport a la Marxa tot i que no podran ser Presents el 30 de juny a Lleida.
L’acte començarà a les 20:00 hores amb una marxa dels Camps Elisis de la capital del Segrià fins a la Seu Vella, on a les 21:00 hores es donarà el tret de sortida a la Marxa i hi haurà les actuacions d’Al Tall, Bonobos i la participació de Meritxell Gené.
L’enquesta del CEO
La Marxa arrencarà quatre dies després de l’enèsim atac a la llengua catalana per part de la justícia espanyola. La sentència del Suprem és una nova mostra que la independència no és només possible, sinó imprescindible per a la nostra supervivència com a poble. Una opció, la independentista, que no té aturador tal com demostren les darreres dades del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), en què el sí a la independència obté el 51’1% de suport en un hipotètic referèndum d’autodeterminació, mentre que el ‘no’ obtindria el 21’1% de vots. Unes dades que encoratgen a l’ANC a seguir treballant i empenyent per fer que aquest referèndum es faci i el ‘sí’ sigui majoritari.

Més informació de la Marxa a
www.marxa.assemblea.cat /
Som a Facebook i Twitter
#ANCat #MarxaANC

2 comentaris:

  1. Pobre Correllengua!... Però consola't: encara que les elits siguin a Lleida, l'"esperit Espriu" serà a Ripoll.

    ResponElimina
  2. Correllengua... CAL... Marxa cap a la independència... ANC... Tots remem en la mateixa direcció!

    ResponElimina