BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

6.2.09

LA NOSTRA (SUB) MENTALITAT NACIONAL

En una demostració més de la nostra constant i preocupant subordinació als nostres veïns de les Espanyes, el govern català ha decidit donar suport a la candidatura de Madrid 2016. La gent d’ERC (em resisteixo a posar només Esquerra) s’autoexcusen d’aquest bunyol tot dient que ells només ho fan amb l’objectiu que Barcelona sigui una subseu.

Doncs, que voleu que us digui! No sé si és pitjor el foc o les brases. Com ja han denunciat els sectors crítics d’ERC, la concessió dels Jocs Olímpics a Madrid pot suposar una injecció pressupostària de l’ordre dels 15.000 milions d’euros... no cal dir com quedarà el dèficit fiscal de Catalunya després de l’any de gràcia de 2016.

Madrid podrà augmentar i modernitzar infraestructures de tota mena, des de l’aeroport (infinitament ja superior al de Barcelona) fins a les instal·lacions esportives, tot passant per autopistes, carreteres i un llarg etcètera.

Enmig de tot això, ERC vol que Barcelona, que ja és “sub” en moltes coses, esdevingui ara també una afegitó de la “gran capital” de l’olimpisme que serà Madrid.

Home! (o dona!) potser com que Madrid no té mar ni platja (perquè encara no s’ha inventat res que pugui traslladar-les), podrem organitzar les eliminatòries de voleibol platja o fer un campionat de castells de sorra.

Sap greu, però la nostra és una (sub) mentalitat nacional...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada