BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

16.6.12

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA A VALÈNCIA

L'Assemblea Nacional Catalana (ACN), que es va constituir al Palau Sant Jordi el passat 10 de març, realitzarà la seva presentació a València el proper 20 de juny. L'acte ha estat organitzat per "un grup de persones amb una ferma convicció nacional".

L'objectiu d'aquest col·lectiu és "conèixer el projecte de l'ACN i iniciar-se un de semblant al territori" valencià. Els convocants han fet pública una carta en què consideren que cal "treballar junts per garantir que siga possible el nostre futur com a poble independent".

"Un futur en què ens imaginem amb el Principat i les Illes i no dins de l'actual Estat espanyol", han remarcat. Els independentistes valencians han afegit que veuen amb “simpatia i complicitat” associacions com l’ANC, que “ha agafat una volada extraordinària i s'està expandint per tots els racons de la geografia de Catalunya”.

Carles Castellanos i Jaume Marfany, del Secretariat Nacional de l'ANC, i Carles Benítez seran els encarregats de presentar el projecte de l'ANC al Centre Octubre CCC de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada