BLOC CALdesplugues

Bloc d'informació i opinió de la CAL d'Esplugues

9.3.12

RAONS DE PES PER OMPLIR EL SANT JORDI


Tot és a punt per al gran dia de la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Falten menys de 24 hores perquè el Sant Jordi estigui ple d'independentistes disposats a fer la recta final del camí que ens ha de dur a la consecució de l'Estat propi.

Potser és un bon moment per repassar algun dels programes de Raons de pes, que durant els mesos d'octubre, novembre  i desembre va emetre ETV Llobregat i la Xarxa de Televisions Digitals Independents de Proximitat.

Raons de pes és una sèrie que consta d'onze programes basats en les 175 motius per a l’Estat propi. En cadascun dels programes es va conversar amb persones destacades de diferents àmbits professionals, polítics i intel•lectuals a l’entorn de diversos àmbits temàtics, que van anar des dels fonaments de fet i de dret fins a les futures estructures d’Estat, tot passant per altres àmbits tan importants com els de la llengua i cultura, els mitjans de comunicació, l’economia i el benestar, la justícia i dret o les relacions internacionals o la pròpia Assemblea Nacional Catalana.

Podeu visionar qualsevol programa de la sèrie si cliqueu aquí           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada